Jeg brugte opskriften på dej fra Luftige havregrynsboller. Dog lod jeg kun dejen hæve en gang på 30 min. Jeg lavede 1½ portion, hvilket gav 4 pizzaer.
Jeg brugte min nye geniale kagerulle til at rulle dejen ud med.
Tomatsovsen blev lavet af en dåse hakkede tomater, en dåse tomatpuré, ca. en tsk basillikum og oregano.
Det hele blendes sammen, så det bliver en lind sovs uden klumper.
Sovsen smørres ud på bunden i et tyndt lag
Min lokale pizzamand har lært mig, at osten skal på inden resten af fyldet. Det skal gøre, at man bedre kan smage de forskellige dele af fyldet, og ikke kun osten. Så det gør jeg selvfølgelig.
Herefter kommer man det fyld på, som man nu lige har lyst til.
Igår stod den på.
Oksekødspizza med majs og ananas.
Jeg havde stegt oksekødet i en gryde inden det kom på pizzaen.
Salat pizza med kylling og ananas.
Salat, agurk og tomater skal først kommes på efter, at pizzaen har været i ovnen.
Dressingen er krydderurtedressing fra Rema 1000
Dressingen er krydderurtedressing fra Rema 1000
Skinkepizza med ananas og majs (og champignon)
Kæresten er ikke til champignon, så det var der kun på min halvdel.
Alle pizzaerne fik drysset oregano over sig inden de kom i ovnen.
De fik ca. 10 min ved højeste varme i ovnen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar