Vi havde i flere dage haft lyst til burgere, men da vi var lidt dovne, valgte vi at bruge købte burgerboller. Det blev til fuldkornsburgerboller fra Påskebrød.
Jeg laver altid mine hakkebøffer ved at få stegeskorpe på en stegepande, og derefter smider jeg dem i ovnen. Det synes jeg, at de bliver mest saftige af.
Vi har grundet vores forsøg på vægttab skiftet alt almindeligt bacon ud med kalkunbacon. Jeg ved godt, at dette måltid ikke lige var slankevenligt, men derfor kan man jo godt holde fast i de vaner, vi har vænnet os til i hverdagen.
Vi har fundet ud af, hvis man giver kalkunbaconen en lille smule salt, så minder den mere om almindelig bacon.
Det kan godt være lidt svært at få kalkunbacon sprødt, men hvis man giver det lidt ekstra tid på panden, og så ladet det tørre lidt på køkkenrulle, så hjælper det på det.
Vi kan lide lidt forskelligt i vores burgere, men i dag stod den på det lidt simple. To ting der næsten altid er et must i mine burgere er hickory bbq sauce, da det giver en god røget smag til burgeren, og så kommer den til at minde lidt om yndlingsburgeren fra Hard Rock Café (Hickory BBQ Bacon Cheese Burger)
Det andet must er Benches burgerdressing, der minder meget om den dressing man får på burgerbarerne.
Det færdige resultat med pommes og ketchup til
Derudover fik kæresten købe hotwings til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar